Några av våra tjänster

Vi gör de flesta jobb, från oljebyten till ombyggnader. Inriktningen är på lite äldre hojar, men vi gör självklart enklare service och liknande även på nyare hojar så länge man inte behöver dator för att utföra jobbet. I mån av tid tar vi även mindre maskiner, t.ex. gräsklippare, och vanliga cyklar.

Däckbyte

Det här är väl snudd på det vanligaste man gör? Vi byter däck manuellt, så det tar en liten stund, men oavsett om du kommer in med hela hojen eller lösa hjul ordnar vi det. Behöver du däck tar vi hem det åt dig i förväg såklart, oavsett […]

Vanlig mekhjälp

Vi utför de flesta typer av reparationer, gärna på hojar som stått stilla i tiotals år…

Ventilkoll/justering

Tidsåtgång: 4-6 timmar Prisexempel på Aprilia Rotax 3-4500 kr beroende på vilken cylinder och hur mycket justering som behöver göras. Lämpligt att göra stor service samtidigt när man ändå är där och river.

Service

Årsservice, storservice eller bara oljebyte. Ibland vill man helt enkelt inte lämna in hojen på stora verkstaden, kanske för att den närmar sig klassiker eller det är för långt att åka. Då kan vi hjälpa till!

Om oss

Två polare som kör och skruvar en del Yamaha TDM/TRX 850 och Aprilia RSV.

Vi hjälper såklart till med andra hojar också. Twinverkstan är en fritidsbaserad verkstad för dig med en lite äldre hoj, 1980-2010 är vad vi inriktar oss på, men standardjobb gör vi såklart även på nyare hojar.

Vi finns i Uppsala och i Nykvarn i sydvästra Stockholm.

Hitta oss!

Uppsala: Ströbylund
E-post: uppsala@twinverkstan.se

Nykvarn: Stensborgsvägen
E-post: nykvarn@twinverkstan.se

Öppettider

Vi skruvar när det finns möjlighet, men det går (nästan) alltid nå oss via sociala medier.

Följ oss!